uKit.com

Primăvara aduce și widget-uri noi

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 7:23 AM 841

Bună tuturor! Primăvara a venit, oficial: soarele strălucește, păsările cântă, copacii înfloresc. Dar dacă primăvara încă nu v-a încălzit, cu siguranță actualizările noastre vă vor face ziua mai frumoasă :)

Astăzi, vă vom povesti despre două noi widget-uri, dar și despre planurile noatre pentru viitoarele actualizări.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Pregătiri pentru aniversarea uKit și oferte speciale!

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 10:10 AM 903

Dacă ați urmărit noutățile companiei în ultimii ani, cu siguranță stiți deja că abia așteptăm prima zi de primăvară — pe 1 martie ne sărbătorim aniversarea! :)

Creștem și, o dată cu noi, cresc și bonusurile oferite. Așadar, este timpul pentru tradiționala ofertă specială care aduce până la 12 luni bonus la orice abonament uKit!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Oferta de iarnă și noi opțiuni!

Adăugat de: Felicia | Categorie: , 8:32 AM 908

În loc să vedem dezavantajele anului 2020, mai bine să vedem lucrurile bune care s-au întâmplat în ultimele 12 luni! Creștem cu pași mari și nu ne gândim să încetinim :)

Și, ca să menținem tradiția, am lansat și o ofertă fantastică la toate abonamentele noastre — până la 80% reducere!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Anulăm toamna - o promoție revigorantă pentru site-urile uKit!

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 7:16 AM 991

Bineînțeles că nu am descoperit cum să schimbăm complet legile naturii, astfel încăt să înlocuim septembrie cu august. Totuși, ce va fi toamna aceasta - ține doar de noi!

Ne-am propus să păstrăm buna dispoziție în rândul proprietarior de site-uri uKit, astfel ca vara să nu fie, complet, plecată!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi actualizări pentru Magazinul Online uKit

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:05 AM 948

Există o vorbă: “dacă ziua de luni ar fi un film, acesta ar fi foarte lung și plictisitor”. Suntem aici să vă facem ziua de luni chiar mai bună, cu unele cadouri pe care le avem pentru dvs. — noi actualizări!

Așa cum am promis, continuăm dezvoltarea funcției pentru magazin online uKit și recent am lansat noi opțiuni pe care abia așteptam să vi le prezentăm :)

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Text dinamic

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 8:30 AM 980

O nouă actualizare este gata de prezentare! Am adăugat o nouă opțiune care vă va ajuta la lucrul cu texte — și anume, textul dinamic. Această opțiune vă permite afișarea textului dinamic — conținutul unei pagini web de modifică (antet, text etc) în funcție de campania de marketing sau rezultatele căutării. Pentru moment, textul dinamic este disponibil pentru widget-ul Text. Opțiunea este disponibilă în cadrul abonamentelor de Bază, eCommerce și Pro.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Beneficiile integrării site-ului dvs & CRM

Adăugat de: Felicia | Categorie: , 7:37 AM 1014

Unele persoane tin să creadă că automatizarea proceselor de rutină este doar pentru marile companii. Astăzi, vrem să spulberăm acest mit! :) Dacă munca dvs. are legătură cu atragerea clienților online (și, din moment ce citiți această postare, cel mai probabil e cazul), activarea unul CRM pentru website-ul dvs. poate crește eficiența site-ului.

Colectați lead-uri pentru toate paginile site-ului uKit prin intermediul formularelor de feedback, ferestrelor pop-up și a widget-ului "Produs", apoi le procesați sub o singură umbrelă în CRM. Fiecare lead va fi luat în considerare!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Crearea Codurilor promo în magazinele online uKit

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 10:14 AM 999

Mulți dintre voi, cu siguranță, ați observat deja ceva nou, foarte interesant, în cadrul modulului "Magazin". Astăzi, vă prezentăm oficial, noua opțiune pentru crearea de coduri promoționale!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Actualizare magazin online: Catalog produse &Pagini de produs

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 8:14 AM 943

Bună tuturor! Astăzi avem plăcerea de a anunța încă o actualizare mult așteptată și extrem de utilă în cadrul magazinului online uKit.

Acum, fiecare produs nou pe care-l adăugați în cadrul magazinului online uKit intră automat în cadrul catalogului de produse și, dacă dați click pe widgetul "Produs", nu doar că puteți deschide o fereastră tip pop up, ci și configura tranziția către o pagină separată a produsului.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noul widget Galerie

Adăugat de: Felicia | Categorie: , 8:42 AM 1010

Bine v-am regăsit! Astăzi am revenit cu vești bune pentru voi — tocmai am lansat noul widget Galerie.

Avantajele principale pe care acesta le oferă sunt opțiunile de SEO (atributele ALT și TITLE) pentru toate tipurile de Galerie, sortarea ușoară a imaginilor din cadrul widget-ului și multe opțiuni pentru modificarea aspectului Galeriei. În plus, acum se încarcă mult mai repede! :)

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 ... 10 11 »