Oferta de Sărbători — cu Super Reduceri!

Să începem cu începutul! Oferta cu reduceri de iarnă a început deja — grăbiți-vă să profitați de ea: 5 ani la preț de 2! Pentru toate abonamentele!

Echipa uKit a pregătit și un cod promoțional cu reduceri excelente! Descoperiți răspunsul la ghicitoarea uKit pentru a afla codul promoțional!

Ghicitoare: What phobia do people get when they see Santa Claus? :)

Tip: Utilizați codul promo ghicit în momentul în care achiziționati abonamentul uKit.

Ultimele actualizări din 2020

Abia așteptăm să vă aducem noi actualizări, așa că la finalul anului 2020 am și lansat câteva noutăți, mult așteptate.

1. Poziționarea liberă a widget-ului Meniu

Știm că ați așteptat cu nerăbdare această veste și, de aceea, ne bucurăm să vă anunțăm că de acum puteți amplasa meniul oriunde pe pagină, precum și să modificați design-ul și setările sale!

De exemplu, puteți adăuga sau elimina un logo și antet printr-un singur click; puteți decide ce să faceți cu elementele suplimentare din meniu, dacă acestea nu se încadrează în rezoluția ecranului; puteți alinia elementele meniului și stabili un design individual pentru elementele meniului rulant.

Puteți găsi un ghid detaliat despre cum să configurați meniul în cadrul Knowledge Base.

Puteți salva toate toate design-urile de meniu pe care doriți să le creați și să le aplicați în locul dorit de pe pagină: puteți avea meniul variate cu diferite design-uri și link-uri către website.

2. Nou widget Buton cu setări avansate

Acum puteți stiliza butoanele după preferințe — personaliza fundalul, textul, marginile, colțurile, umbrele și animația! Design-ul și setările link-ului sunt separate, pentru confort. Vechiul widget Buton este, de asemenea, disponibil în Constructor și poate fi găsit în secțiunea de Bază.

Rețineți că puteți crea până la 10 design-uri personalizate pentru butoane pe site. În plus, dacă actualizați parametrii pentru un stil, toate butoanele care utilizează acel stil vor fi sincronizate.

3. Noi fonturi încorporate

În sfârșit am organizat fonturile pentru toate template-urile, pentru ca să le puteți modifica oricând: accesați tab-ul Design din modul Constructor. Un ghid detaliat despre cum să configurați fonturile poate fi găsit în Knowledge Base.

#LookingBackAt2020

Anul 2020 poate fi descris ca o importantă perioadă de tranziție din viața uKit.

În timpul acestui an, am investit mult timp și efort în codurile de system a constructorului și ale widget-urilor — de fapt, aproape am rescris totul de la 0. Și suntem aproape de final...

Acum, haideți să vedem actualizările lansate deja. ⚡  Am adăugat șabloane noi ☆

  Șabloanele au fost create pentru pagini de prezentare, dar pot fi transformate, cu ușurință, pentru crearea de site-uri de orice alt tip și obiectiv!


  Am actualizat magazinul online uKit ☆

  Acum, puteți să profitați de setările avansate pentru a modifica design-ul și locația coșului de cumpărături. De asemenea, am adăugat paginația pentru catalogul de Produse. În plus, puteți introduce, de acum, și manual cantitatea de produse dorite!


  Am adăugat text dinamic ☆

  Această opțiune vă permite să configurați site-ul astfel încât conținutul paginii de modifică (antet, text etc) în funcție de cerințele campaniei de marketing sau de tipul căutării!


  Am actualizat widget-ul Pictogramă ☆

  Acum, toate setările pentru pictograme au fost mutate în zona de editare și grupate în trei categorii. De asemenea, am adăugat noi tipuri de link-uri utile și am actualizat biblioteca de pictograme!


Dacă aveți ideti despre noi funcționalități pe care doriți să le vedeți adăugate în cadrul uKit, vă rugăm să ne oferiți sugestiile dvs. prin intermediul comentariilor de mai jos.

Un An Nou excelent!


Comentariul dvs
avatar