O dată, un client a cerut specialiștilor noștri SEO să afle de ce site-ul nu mai generează lead-uri noi. Problema era că adresa de email personalizată a clientului, către care mergeau toate mesajele din partea clienților săi, nu funcționa corect. Toate mesajele care veneau erau etichetate de către sistem ca spam.

Această poveste se referă la multe lucruri. Mai întâi, este important să știm cum să lucrăm cu email-urile clienților. Apoi, este util să aveți experiență în ceea ce privesc sistemele tip analytics. De asemenea, această situație ne învață și că pierderea clienților ar fi putut fi evitată dacă lead-urile de pe website ar fi fost redirecționate, automat, și către un CRM. Așadar, puteți integra un astfel de CRM cu site-ul dvs. uKit în doar câteva minute.

TESTAȚI-L GRATUIT

Achiziționați abonamentul la Premium pe orice perioadă și primiți 20% reducere utilizând codul promo NEW20!

1. Economisiți timp și efort

— Care este deadline-ul?
— Ieri!

Sună cunoscut, corect? Dacă nu, atunci sunteți norocos! Nu este vreo surpriză că, automatizarea muncii manuale — indiferent că este vorba de sortarea lead-urilor într-o bază de date sau calcularea procentului clienților non-plătitori — este o decizie care vă va duce afacerea la nivelul următor.

Eliberați-vă programul pentru task-uri mai importante, precum planificare, găsirea de noi parteneri și noi oportunități pentru creșterea afacerii dvs.

În CRM, datele statistice vă stau la dispoziție. Toate lead-urile din formularele de feedback, ferestrele tip pop-up și widget-ul “Produs” vor fi trimise automat către sistem.

2. Îmbunătățiți serviciul clienți

Un alt avantaj al CRM este că vă permite să vă îmbunătățiți serviciul clienți și, ca rezultat, veți beneficia de loialitatea acestora - clienții nu doar că vor reveni, dar vă vor recomanda și cunoștințelor lor. Iar recomandările sunt cea mai eficientă formă (gratuită) de a obține clienți noi!

Luăm în considerare următorul caz:

Sunteți pe punctul de a încheia o tranzacție, dar clientul va pleca din țară în următorul weekend și solicită să nu fie deranjat telefonic — puteți ține legătura cu acesta doar prin email. Adăugați această informație în CRM și toți managerii companiei vor ști cum să contacteze, fără a deranja, clientul.

3. Importă și exportă baza de clienți

În BoardCRM, puteți sorta lead-urile după managerii responsabili. Deținătorii de afaceri care nu procesează personal lead-uri, dar atribuie manageri pentru a se ocupa de acestea, cu siguranță vor găsi extrem de utilă această opțiune.

Dacă baza de lead-uri este în Excel (apropo, nu e nimic greșit în asta), o puteți importa cu ușurință în CRM. Sau invers, puteți exporta datele într-un fișier CSV, la orice moment, pentru a continua să lucrați cu ea în format Excel sau Google Sheets.

4. Prioritizați lead-urile

Când numărul de lead-uri crește — și acesta este un lucru pe care-l dorim tuturor utilizatorilor uKit — este esențial să prioritizați, pentru a stabili cu care dintre acestea să începeți procesarea. Abordarea “primul venit, primul servit” nu se poate aplica pentru toate cazurile. De aceea, CRM-ul vă oferă posibilitatea de a marca lead-urile cu diferite culori și de a activa notificările.

Cum să activați CRM pe site-ul dvs. uKit?

Mai întâi, creați un cont pe BoardCRM. Serviciul este deja integrat în cadrul uKit așa că puteți să-l activați instant.

    1. După ce v-ați înregistrat în cadrul BoardCRM, creați un board pentru colectarea lead-urilor. Dați-i un nume și accesați Board Settings:

    2. Sub Tokens for API, creați un nou token pentru API, introduceți numele token-ului și dați click pe Create:    Copiați token-ul.
    3. Сlick pe widget-ul BoardCRM din Panoul Administrativ uKit:

    4. Introduceți API key în câmpul necesar și dați click pe Salvare:

Sunteți aproape de final! Toate lead-urile sunt adăugate în board-ul din CRM. Puteți afla cum să lucrați cu acestea și sa creați un formular de feedback aici.

Achiziționați abonamentul Premium pentru orice perioadă și beneficiați de o reducere de 20% utilizând codul promo NEW20!

INTEGRAȚI BoardCRM CU SITE-UL DVS

Orice întrebări sau comentarii aveți, nu ezitați să ne lăsați un mesaj mai jos :-)


Comentariul dvs
avatar