Actualizarea coșului de cumpărături

Acum, puteți utiliza setări avansate pentru a modifica design-ul și locația coșului de cumpărături uKit. De exemplu, puteți selecta o pictogramă și culorile ce vor fi afișate pe desktop:

Pentru tablete și dispozitive mobile, puteți selecta locația coșului — pictograma poate fi amplasată în partea de sus sau jos a ecranului sau pe o bandă în partea de jos, pe toată lățimea ecranului:

Această opțiune este foarte utilă atunci când aveți mai multe widget-uri tip floating pe o pagină, în același timp, de exemplu: widget-ul Callback, Live chat și Produs. Aranjați-le în diferite colțuri are ecranului, astfel încât să nu se suprapună sau să atragă atenția de la celelalte.

Paginația pentru Catalogul de produse

Am adăugat paginația pentru noul catalogul de produse — acum, puteți alege câte produse vor fi afișate pe o pagină. iar restul de vor împărți pe celelalte pagini din catalog:

Introduceți numărul de produse de la tastatură

O altă mică, dar extrem de utilă opțiune, pe care ați solicitat-o încă de la actualizările anterioare. Acum, la amplasarea unei comenzi, puteți introduce manual numărul de produse dorit, direct cu ajutorul tastaturii.

Ca de obicei, abia așteptăm să vă citim ideile și sugestiile. Nu ezitați să ni le transmiteți prin intermediul comentariilor.


Comentariul dvs
avatar