Catalog produse

Orice nou produs pe care-l adăugați pe website prin intermediul widget-ului "Produs", este listat automat în cadrul Catalogului de produse.

La duplicarea unui produs în catalog, o copie completă a acestuia va fi creată, inclusiv opțiunile personalizate.

Numărul de produse din catalog este nelimitat.

Sincronizare automată

Când modificați numele produsului sau prețul, această informație va fi actualizată automat în cadrul întregului site. Singura expecție este descrierea produsului — aceasta trebuie modificată manual.

Noi opțiuni la click pe butonul Cumpără

În funcție de setări — dacă un produs are sau nu opțiuni, următoarele acțiuni sunt disponibile când se dă click pe butonul “Cumpără”:

    adaugă un produs în coș(fără opțiuni produs)
    deschide cardul produsului într-o fereastră tip pop-up

Pagină a produsului separată

Puteți adăuga butonul “Află mai multe” astfel încât clienții dvs. să meargă pe pagina produsului (nu pe o fereastră tip pop-up). Puteți adăuga orice widget pe această pagină exact cum faceți pe orice alte pagini.

Puteți găsi și edita toate paginile de produs în cadrul secțiunii “Magazin online”, în tab-ul “Paginile site-ului”:

În curând ....

Asta nu este tot, în materie de noutăți, pentru proprietarii de magazine online! :) În următoarele actualizări, vă vom prezenta o nouă opțiune des solicitată — adăugarea unei galerii, în locul unei singure imagini pentru produs.

De asemenea, și opțiunea pentru adăugarea de coduri promoționale este în curs de dezvoltare.

Vă sunt pe plac noutățile de azi? Abia așteptăm să vă aflăm opiniile despre opțiunile pe care doriți să le vedeți adăugate în cadrul “Magazinului online”! :)


Comentariul dvs
avatar