Persoanele care utilizează Google pentru a căuta un anumit serviciu în zona unde se află, vor putea vedea website-ul dvs alături de cele mai importante informații ale companiei: date de contact, program de funcționare, recenzii și indicații rutiere. Fiind afișat în cadrul Google, veți crește atât șansele de a fi găsit cu ușurință de către potențialii clienți, precum și de a îmbunătăți poziția (sau rank-ul) website-ului în cadrul motorului de căutare.

Iată cum va apărea website-ul în cadrul rezultatelor din Google:

Pentru a vă adăuga site-ul în cadrul serviciului „Compania mea pe Google”, accesați secțiunea Promovare din Panoul Administrativ și dați click pe Localizare Afacere. Introduceți datele companiei pe care o administrați și selectați categoria potrivită.

Înainte de a trimite cererea cu privire la site, asigurați-vă că toate informațiile sunt specificate în mod corect. Este foarte important să oferiți numărul de telefon și adresa corectă, deoarece Google va verifica informațiile înainte de a le afișa.

Procesul de adăugare a website-ului în cadrul Google este automat, ceea ce înseamnă că puteți verifica situația cererii direct din Panoul Administrativ al website-ului uKit.

Trebuie să rețineți faptul că, după ce solicitarea a fost trimisă pentru verificare către Google, procesul poate dura până la o săptămână. După ce toate informațiile furnizate au fost verificate, datele companiei vor fi afișate în cadrul Căutării Google, Google Maps și Google+.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să ne lăsați un comentariu la acest articol sau trimiteți-ne un e-mail.


Comentariul dvs
avatar