uKit.com
Acasă » Actualizări

Atrageți mai mulți clienți prin opțiunea „Compania mea pe Google”

Adăugat de: Felicia , 8:58 PM 1028

Dacă aveți o afacere care se adresează persoanelor dintr-o anumită zonă cum ar fi o cafenea sau un cabinet stomatologic și doriți ca potențialii clienți să vă găsească mai ușor pe internet, atunci această actualizare este ideală pentru dvs. Cu ajutorul serviciului „Compania mea pe Google”, puteți să vă promovați gratuit afacerea în cadrul Căutării Google, Google Maps și Google+ .

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Editarea părții superioare/inferioare a site-ului, interfață actualizată WYSIWYG și noi design-uri

Adăugat de: Felicia , 9:41 AM 918

În funcție de sugestiile și comentariile utilizatorilor noștri, dezvoltăm și adăugăm noi opțiuni pentru uKit. Principala actualizare a săptămânii care tocmai s-a încheiat este una care s-a regăsit destul de des între solicitările primite — mai multe opțiuni pentru modificarea părții superioare și inferioare a site-ului. Însă cu siguranță și celelalte noutăți vă vor fi extrem de utile: actualizarea editorului vizual și două noi categorii de design-uri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Hartă site și noi Categorii pentru design-uri

Adăugat de: Felicia , 4:40 PM 956

Astăzi avem plăcerea să vă prezentăm ultimele actualizări din cadrul sistemului: introducerea posibilității de a genera o hartă a website-ului (Sitemap), precum și noi design-uri pentru categoriile Servicii Juridice și Organizări evenimente.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Achiziționarea domeniilor principale

Adăugat de: Felicia , 10:35 AM 1056

Pentru orice afacere este extrem de important ca website-ul de prezentare al acesteia să poată fi accesat printr-un domeniu personalizat cum ar fi: fotografii.com pentru fotografi sau imobiliare.com în cazul unei agenții imobiliare. Astfel, aveți posibilitatea de a vă conecta, în mod gratuit, propriul domeniu la website-ul creat prin intrmediul platformei uKit. Dacă nu aveți deja un domeniu principal, uKit vă oferă opțiunea de a achiziționa unul, direct din Panoul Administrativ al website-ului creat.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi șabloane și categorii

Adăugat de: Felicia , 9:39 PM 1109

Ne propunem să vă oferim o varietate cât mai mare de șabloane, pentru a găsi cu ușurință varianta cea mai potrivită pentru propria afacere. Astfel, la început de săptămână avem plăcerea de a vă prezenta noile șabloane care au fost adăugate în cadrul sistemului, în ultimele zile.

Citește mai mult2 comentarii

Design-uri noi și câteva sfaturi utile

Adăugat de: Raver , 3:00 PM 1044

Am lansat sistemul uKit deoarece ne dorim ca acesta să fie punctul de plecare spre o identitate online excelentă și o afacere de succes, prin intermediul Internetului. În acest context, unul dintre obiectivele noastre este de a oferi o varietate cât mai mare de design-uri și categorii pentru orice tip de IMM.

Citește mai mult2 comentarii
« 1 2 3 4 5 6