uKit.com
Acasă » Actualizări

Achiziționarea domeniilor principale

Adăugat de: Felicia , 10:35 AM 1011

Pentru orice afacere este extrem de important ca website-ul de prezentare al acesteia să poată fi accesat printr-un domeniu personalizat cum ar fi: fotografii.com pentru fotografi sau imobiliare.com în cazul unei agenții imobiliare. Astfel, aveți posibilitatea de a vă conecta, în mod gratuit, propriul domeniu la website-ul creat prin intrmediul platformei uKit. Dacă nu aveți deja un domeniu principal, uKit vă oferă opțiunea de a achiziționa unul, direct din Panoul Administrativ al website-ului creat.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi șabloane și categorii

Adăugat de: Felicia , 9:39 PM 1019

Ne propunem să vă oferim o varietate cât mai mare de șabloane, pentru a găsi cu ușurință varianta cea mai potrivită pentru propria afacere. Astfel, la început de săptămână avem plăcerea de a vă prezenta noile șabloane care au fost adăugate în cadrul sistemului, în ultimele zile.

Citește mai mult2 comentarii

Design-uri noi și câteva sfaturi utile

Adăugat de: Raver , 3:00 PM 973

Am lansat sistemul uKit deoarece ne dorim ca acesta să fie punctul de plecare spre o identitate online excelentă și o afacere de succes, prin intermediul Internetului. În acest context, unul dintre obiectivele noastre este de a oferi o varietate cât mai mare de design-uri și categorii pentru orice tip de IMM.

Citește mai mult2 comentarii
« 1 2 3 4 5 6