uKit.com
Acasă » Actualizări

Noi actualizări pentru Magazinul Online uKit

Adăugat de: Felicia , 9:05 AM 91

Există o vorbă: “dacă ziua de luni ar fi un film, acesta ar fi foarte lung și plictisitor”. Suntem aici să vă facem ziua de luni chiar mai bună, cu unele cadouri pe care le avem pentru dvs. — noi actualizări!

Așa cum am promis, continuăm dezvoltarea funcției pentru magazin online uKit și recent am lansat noi opțiuni pe care abia așteptam să vi le prezentăm :)

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Actualizare magazin online: Catalog produse &Pagini de produs

Adăugat de: Felicia , 8:14 AM 151

Bună tuturor! Astăzi avem plăcerea de a anunța încă o actualizare mult așteptată și extrem de utilă în cadrul magazinului online uKit.

Acum, fiecare produs nou pe care-l adăugați în cadrul magazinului online uKit intră automat în cadrul catalogului de produse și, dacă dați click pe widgetul "Produs", nu doar că puteți deschide o fereastră tip pop up, ci și configura tranziția către o pagină separată a produsului.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Link-uri tip ancoră pentru secțiuni și widget-uri!

Adăugat de: Felicia , 9:25 AM 217

În timp ce știrile ne inundă cu ultimele evenimente, am pregătit vești bune pentru voi — noi link-uri tip ancoră!

Acum, puteți adăuga link-uri care să conducă spre un anumit loc din cadrul proiectului dvs.: un buton, un anumit widget sau chiar o întreagă secțiune din cadrul paginii.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Formular de contact orizontal pentru site-urile uKit

Adăugat de: Felicia , 1:18 PM 296
Bine v-am regăsit! Astăzi venim cu detalii despre cea mai nouă actualizare din cadrul constructorului de website-uri uKit - cu siguranță, aceasta va fi pe placul dvs.!
Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Editor text nou & Setări font pentru dispozitive mobile

Adăugat de: Felicia , 9:44 AM 354

În sfârșit este vineri! Și, pentru că este cea mai specială zi din săptămână, ne face plăcere să vă mai aducem câteva vești bune: am adăugat o opțiune, des solicitată, care vă permite să configurați dimensiunea fontului și spațierea pentru fiecare tip de dispozitiv — calculator, tabletă și telefon mobil.

În plus, așa cum probabil ați observat deja, am restructurat modul de lucru în editorul de text. Citiți în continuare pentru a afla detaliile!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Pixel FB, Google Tag Manager, widget Hartă & Umbre secțiuni

Adăugat de: Felicia , 9:21 AM 377

Bine v-am regăsit! Înainte de a vă prezenta cele mai noi actualizări, dorim să vă aducem în atenție că inițiatorul uKit, Evgeny Kurt, care își explică viziunea asupra planurilor viitoare de dezvoltare uKit, proiectelor și serviciilor, instrumentelor de promovare și altele. Puteți vedea interviul său aici, pentru a vă forma propria opinie și a oferi impresiile în comentarii.

Acum, haideți să ne concentrăm pe noile funcții uKit. În primuil rând, acum vă puteți bucura, în sfârșit, de widget-urile Facebook Pixel și Google Tag Manager. Mult așteptatul widget Hartă a revenit în joc! Și, în plus, nu mai aveți nevoie de cheia API pentru a conecta o hartă la website. De asemenea, am adăugat și un efect nou pentru secțiuni — acum, puteți să-l configurați, evidenția o anumită secțiunie și să-i oferiți o anumită strălucire.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Rezumatul actualizărilor uKit în vară

Adăugat de: Felicia , 9:19 AM 382

Bună tuturor! Știm că așteptați cu nerăbdare noutăți în cadrul sistemului, iar astăzi dorim să vă prezentăm un set de actualizări care sunt deja disponibile pe website-urile voastre. Așadar, haideți să începem!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Drepturi de autor uKit pentru site-urile noi

Adăugat de: Felicia , 7:09 AM 525

Astăzi vă prezentăm o modificare importantă din cadrul constructorului nostru de website-uri — o nouă secțiune cu drepturi de autor a fost adăugată în cadrul șabloanelor uKit și este prezentă în două variante de design: culoare deschisă sau închisă.

Ca să clarificăm de la început: dacă sunteți deja clientul nostru, această noutate nu va avea un impact asupra website-urilor pe care deja ați achiziționat un abonament.

Iar acum, detaliile :) ...

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Actualizare widget Google Maps

Adăugat de: Felicia , 12:47 PM 590

Vești bune! Google Maps a revenit în cadrul uKit — probabil vă amintiți că această opțiune a fost dezactivată temporar din cauza modificărilor din politica Google cu privire la utilizarea API Maps.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Actualizare widget Rețele sociale, meniu static & altele!

Adăugat de: Felicia , 1:34 PM 619

Bine v-am regăsit cu o nouă actualizare - are numeroase noutăți interesante care, cu siguranță, vă vor face experiența de a crea un website mai ușoară și plăcută.

Astăzi vă vom povesti despre alinierea verticală a conținutului, atunci când înălțimea secțiunii este aceeași cu cea a ecranului, noi setări pentru meniul site-ului și noi pictograme în cadrul widgetului Rețele sociale. Și încă mai avem surprize pregătite! :)

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
1 2 3 4 5 6 »