uKit.com
Acasă » Actualizări

Îmbunătățiți experiența utilizatorilor prin LiveAgent

Adăugat de: Felicia , 4:20 PM 892

Astăzi dorim să vă prezentăm un nou widget pentru live chat, LiveAgent. Acesta vă permite să intrați în contact cu vizitatorii website-ului în timp real, rezolvând astfel mult mai ușor neclaritățile acestora și crescând gradul de conversie a acestora în clienți fideli.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Iată noul instrument de promovare

Adăugat de: Felicia , 4:30 PM 947

Fiecare proprietar de website-uri se întreabă cum poate face ca site-ul său să fie găsit cu ușurință pe Google. Totuși, foarte puține persoane știu că este esențial să aleagă momentul potrivit pentru indexarea în cadrul motoarelor de căutare. Dacă acest lucru se realizează prea devreme, de exemplu imediat după creare, promovarea nu-și va avea rostul sau, din contra, va avea efecte negative. Dar cum știți că este momentul potrivit? Săptămâna aceasta ne face plăcere să vă prezentăm un nou instrument de Promovare care vă analizează website-ul și vă informează dacă acesta este pregătit sau nu.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Descoperiți noile ferestre tip Pop-up & link-uri

Adăugat de: Felicia , 5:29 PM 851

Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a aduce îmbunătățiri platformei, precum și de a adăuga instrumente noi, intuitive și utile, astfel încât utilizatorii noștri să aibă o experiență cât mai plăcută. Săptămâna aceasta ne face plăcere să prezentăm o opțiune mult așteptată — aceasta vă oferă posibilitatea de a crea ferestre tip pop-up, pe care să le conectați la butoanele din cadrul website-ului. Acestea pot fi utilizate în numeroase modalități, de exemplu să creați un Formular de Contact sau un Formular de Comandă.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Opțiune nouă: duplicarea unei pagini

Adăugat de: Felicia , 6:47 PM 834

Doriți să copiați o anumită pagină din cadrul șablonului, astfel încât să aveți două sau mai multe pagini cu același set de secțiuni? Dacă răspunsul este da atunci actualizarea pe care dorim să v-o prezentăm astăzi este soluția perfectă pentru dvs: această nouă opțiune este dedicată proprietarilor de website-uri care au nevoie să cloneze aspectul unei pagini.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Apelare client, bara laterală AddThis & noi categorii de design

Adăugat de: Felicia , 7:36 PM 817

Deoarece dorim să vă ținem la curent cu toate noutățile care apar în cadrul sistemului nostru, astăzi vă prezentăm cele mai noi modificări. Am adăugat două widgeturi: Apelare client (permite utilizatorilor website-ului pe care-l administrați să solicite un apel telefonic din partea dvs) și Bara laterală AddThis (un instrument perfect pentru distribuirea în cadrul rețelelor sociale). Bineînțeles, între timp au fost adăugate și noi design-uri și categorii.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

JivoChat & Insigne noi

Adăugat de: Felicia , 8:39 AM 827

Ne face plăcere ca astăzi să vă prezentăm noi actualizări în cadrul sistemului uKit — adăugarea unei soluții de chat live gratuit și extinderea colecției de insigne. Primul element vă va ajuta să creșteți vânzările și gradul de conversie printr-un serviciu de Asistență a Clienților în timp real iar a doua actualizare, sperăm noi, va menține ridicată motivația pentru dezvoltarea și actualizarea website-ului.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi design-uri și categorii

Adăugat de: Felicia , 11:17 AM 877

În fiecare zi primim sugestii legate de noi categorii pe care ați dori să le adăugăm. Toate acestea sunt clasificate pe domenii, iar în funcție de numărul de solicitări primite stabilim și categoriile care urmează să fie lansate. Designerii noștri fac toate eforturile necesare astfel încât noi variante să fie lansate săptămânal.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Atrageți mai mulți clienți prin opțiunea „Compania mea pe Google”

Adăugat de: Felicia , 8:58 PM 973

Dacă aveți o afacere care se adresează persoanelor dintr-o anumită zonă cum ar fi o cafenea sau un cabinet stomatologic și doriți ca potențialii clienți să vă găsească mai ușor pe internet, atunci această actualizare este ideală pentru dvs. Cu ajutorul serviciului „Compania mea pe Google”, puteți să vă promovați gratuit afacerea în cadrul Căutării Google, Google Maps și Google+ .

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Editarea părții superioare/inferioare a site-ului, interfață actualizată WYSIWYG și noi design-uri

Adăugat de: Felicia , 9:41 AM 859

În funcție de sugestiile și comentariile utilizatorilor noștri, dezvoltăm și adăugăm noi opțiuni pentru uKit. Principala actualizare a săptămânii care tocmai s-a încheiat este una care s-a regăsit destul de des între solicitările primite — mai multe opțiuni pentru modificarea părții superioare și inferioare a site-ului. Însă cu siguranță și celelalte noutăți vă vor fi extrem de utile: actualizarea editorului vizual și două noi categorii de design-uri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Hartă site și noi Categorii pentru design-uri

Adăugat de: Felicia , 4:40 PM 896

Astăzi avem plăcerea să vă prezentăm ultimele actualizări din cadrul sistemului: introducerea posibilității de a genera o hartă a website-ului (Sitemap), precum și noi design-uri pentru categoriile Servicii Juridice și Organizări evenimente.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 5 6 »