Astăzi avem plăcerea de a vă prezenta noile șabloane grafice care au fost adăugate în categoriile Reparații, Auto, Stilist, MC, Cafenea & Restaurant și Imobiliare, precum și câteva sfaturi cu privire la design, în general.

Iată cum arată noile șabloane:

Chez Marie

Stylish

Stilul tău

Auto World

Casa Lux

Pro Confort

Showtime

Cum puteți alege un design pentru website-ul personal

Atunci când doriți să alegeți un template, puteți da click pe butonul Previzualizare și naviga prin toate paginile design-ului, astfel încât să testați modul în care acestea sunt afișate pe desktop sau pe dispozitivele mobile, după care să vă decideți care este cel mai potrivit pentru necesitățile afacerii pe care o administrați sau a cărei identitate online o gestionați.

Dacă doriți să testați un anumit design mai în detaliu, selectați-l și continuați cu editarea acestuia. Vă încurajăm să încercați mai multe stiluri, până veți descoperi varianta ideală pentru nevoile dvs. Pentru a testa un nou design, creați un alt website prin intermediul Panoului Administrativ.

Avantajul uKit este că vă permite crearea unui număr nelimitat de website-uri pe un singur cont, astfel încât veți avea posibilitatea de a testa design-urile existente oricând și oricât de des aveți nevoie.

Ce se întâmplă dacă nu găsiți categoria potrivită pentru afacerea pe care o aveți? Fiți fără griji, din doar câteva click-uri și mici modificări, orice design poate fi adaptat pentru orice tip de afacere. Mai exact, tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți imaginile utilizate în cadrul șablonului ales.

1) Pentru a înlocui imaginile din Slider, dați click pe Slider -> treceți cursorul peste imaginea pe care doriți să o înlocuiți -> dați click pe pictograma Modifică -> Încărcați propria imagine sau selectați una din biblioteca noastră:

2) Înlocuirea imaginilor din Galerie: click pe Galerie -> Treceți cursorul peste imaginea pe care doriți să o înlocuiți -> Click pe pictograma Modifică -> Încărcați propria imagine sau alegeți una din bibliotecă:

3) Modificarea imaginilor pentru recenzii -> Dați click pe imagine -> Modifică > Încărcați propria poză sau alegeți una din bibliotecă:

4) Modificarea imaginilor pentru Card-urile de prezentare. Click pe un Card > click pe Schimbă > Încărcați propria imagine sau alegeți una din bibliotecă:

Dacă aveți nevoie de variante de design pentru o anumită categorie de afaceri, care nu sunt prezente printre cele pe care le oferim, vă rugăm să ne specificați ce anume ați dori să fie adăugat. Pentru aceasta, dați click pe link-ul “Nu ați găsit categoria dorită?” afișat atunci când alegeți un design pentru website și completați formularul.

Sperăm că v-au fost utile aceste informații și, până data viitoare, vă invităm să țineți aproape!


Comentarii: 2
avatar
0
1 Smiley • 6:36 PM, 2015-08-09
Daca am ales un template pentru site, cum il pot modifica, adica sa aleg alt template.

Multumesc
avatar
0
2 Felicia • 3:49 PM, 2015-08-10
Odată ce ai ales un șablon, acesta nu mai poate fi schimbat. Singura variantă este să creezi un alt website, cu șablonul dorit. 
Nu uita de opțiunea de Previzualizare, care îți permite să testezi diferite variante, înainte de a te decide cu privire la un anumit șablon.
Comentariul dvs
avatar