uKit.com
Acasă » Știri

Noul widget Imagine

Adăugat de: Felicia , 7:45 AM 6

Săptămâna aceasta avem multe să vă povestim, așa că vom începe cu noul widget Imagine.

Acum puteți găsi nu doar opțiuni avansate pentru modificarea dimensiunii imaginii în cadrul secțiunii, dar veți putea și modifica imaginea prin adăugarea de efecte și texte direct în modul Editor, fără a mai utiliza editori grafici terți.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Reduceri de vară & Oferte pentru gânditorii strategici!

Adăugat de: Felicia , 3:00 PM 86

Făceam un brainstorm cu simpatica noastră echipă și, dintr-o dată, ne-a venit cea mai bună idee: de ce să nu vă facem o bucurie cu o reducere la toate abonamentele noastre? Asta pentru că vă iubim <3

Așadar, zis și făcut! Veți găsi codul promoțional în cadrul acestui articol. Pentru cei care planifică totul pe termen lung, avem o ofertă specială: un abonament pe 5 ani la preț de 2! 🚀

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Meniu tip Hamburger pentru website-ul uKit

Adăugat de: Felicia , 8:34 AM 97

Numai ce au fost lansate ultimele actualizări și deja o nouă opțiune și-a ocupat locul în cadrul uKit. Iată cea mai delicioasă actualizare — meniul tip hamburger!

Conectați un nou format pentru meniu printr-un singur click și personalizați-l după preferințe: stiluri, indentări, alinierea pe pagină — toate acestea pot fi modificate cu ușurință.

Isn't it awesome?!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Secțiune multi-pagină pentru site-urile uKit

Adăugat de: Felicia , 8:05 AM 127

Bună tuturor. În sfârșit este aici! Astăzi ne face plăcere să vă prezentăm prima din seria actualizărilor de primăvară/vară — mult așteptata opțiune pentru a adăuga o secțiune multi-pagină.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Pregătiri pentru aniversarea uKit și oferte speciale!

Adăugat de: Felicia , 10:10 AM 170

Dacă ați urmărit noutățile companiei în ultimii ani, cu siguranță stiți deja că abia așteptăm prima zi de primăvară — pe 1 martie ne sărbătorim aniversarea! :)

Creștem și, o dată cu noi, cresc și bonusurile oferite. Așadar, este timpul pentru tradiționala ofertă specială care aduce până la 12 luni bonus la orice abonament uKit!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Anulăm toamna - o promoție revigorantă pentru site-urile uKit!

Adăugat de: Felicia , 7:16 AM 329

Bineînțeles că nu am descoperit cum să schimbăm complet legile naturii, astfel încăt să înlocuim septembrie cu august. Totuși, ce va fi toamna aceasta - ține doar de noi!

Ne-am propus să păstrăm buna dispoziție în rândul proprietarior de site-uri uKit, astfel ca vara să nu fie, complet, plecată!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Text dinamic

Adăugat de: Felicia , 8:30 AM 328

O nouă actualizare este gata de prezentare! Am adăugat o nouă opțiune care vă va ajuta la lucrul cu texte — și anume, textul dinamic. Această opțiune vă permite afișarea textului dinamic — conținutul unei pagini web de modifică (antet, text etc) în funcție de campania de marketing sau rezultatele căutării. Pentru moment, textul dinamic este disponibil pentru widget-ul Text. Opțiunea este disponibilă în cadrul abonamentelor de Bază, eCommerce și Pro.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Crearea Codurilor promo în magazinele online uKit

Adăugat de: Felicia , 10:14 AM 387

Mulți dintre voi, cu siguranță, ați observat deja ceva nou, foarte interesant, în cadrul modulului "Magazin". Astăzi, vă prezentăm oficial, noua opțiune pentru crearea de coduri promoționale!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Împlinim 5 ani — tarife speciale la abonamente!

Adăugat de: Felicia , 9:36 AM 459

Vine primăvara, iar prima zi din martie, pentru echipa noastră, reprezintă mai mult decât schimbarea anotimpului — este aniversarea noastră!

Pentru a sărbători această ocazie specială, am pregătit numeroase cadouri și bonusuri!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Efect Parallax Let-It-Snow pentru website

Adăugat de: Felicia , 8:38 AM 464

Bună tuturor! Vacanța de iarnă este aproape, așadar echipa uKit a pregătit un mic cadou pre-sărbători pentru voi — un script special pentru a decora website-ul uKit și pentru a împrăștia magia sărbătorilor.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
1 2 3 4 »