uKit.com
Acasă » Știri

Cum să creați gratuit o pagină multi link pentru Instagram

Adăugat de: Felicia , 10:18 AM 74

Vești bune! Colegii noștri de la platforma uSocial au lansat un nou serviciu pentru cei care dezvoltă nu doar site-uri, dar și conturi în cadrul rețelelor sociale.

inTouch este un serviciu simplu, ușor de utilizat și gratuit pentru crearea paginilor multi link. De obicei, rețelele sociale permit plasarea unui singur link în antetul profilului. Așadar, inTouch este aici pentru a rezolva această problemă!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Cum adaug un formular pentru rezervări pe website-ul meu uKit?

Adăugat de: Felicia , 8:35 AM 182

Astăzi vă vom povesti despre o modalitate perfectă pentru a adăuga un formular pentru rezervări online pe website-ul dvs. uKit. Un astfel de formular va fi foarte util celor care oferă, de exemplu, servicii de înfrumusețare: coafură, machiaj, manichiură, etc.

Nu va dura mai mult de jumătate de oră pentru a conecta formularul și toate informațiile vor fi preluate automat din formular în cadrul sistemului CRM astfel încât veți lucra mai ușor cu acestea!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Descoperiți șabloanele uKit de vară!

Adăugat de: Felicia , 10:00 AM 176

Știm că vă doriți și design-uri noi, nu doar actualizări în cadrul constructorului. Așadar, am adăugat 16 șabloane noi, pe diferite teme! Iar lista va crește și mai mult în viitorul apropiat ;)

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noul widget Imagine

Adăugat de: Felicia , 7:45 AM 168

Săptămâna aceasta avem multe să vă povestim, așa că vom începe cu noul widget Imagine.

Acum puteți găsi nu doar opțiuni avansate pentru modificarea dimensiunii imaginii în cadrul secțiunii, dar veți putea și modifica imaginea prin adăugarea de efecte și texte direct în modul Editor, fără a mai utiliza editori grafici terți.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Reduceri de vară & Oferte pentru gânditorii strategici!

Adăugat de: Felicia , 3:00 PM 219

Făceam un brainstorm cu simpatica noastră echipă și, dintr-o dată, ne-a venit cea mai bună idee: de ce să nu vă facem o bucurie cu o reducere la toate abonamentele noastre? Asta pentru că vă iubim <3

Așadar, zis și făcut! Veți găsi codul promoțional în cadrul acestui articol. Pentru cei care planifică totul pe termen lung, avem o ofertă specială: un abonament pe 5 ani la preț de 2! 🚀

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Meniu tip Hamburger pentru website-ul uKit

Adăugat de: Felicia , 8:34 AM 210

Numai ce au fost lansate ultimele actualizări și deja o nouă opțiune și-a ocupat locul în cadrul uKit. Iată cea mai delicioasă actualizare — meniul tip hamburger!

Conectați un nou format pentru meniu printr-un singur click și personalizați-l după preferințe: stiluri, indentări, alinierea pe pagină — toate acestea pot fi modificate cu ușurință.

Isn't it awesome?!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Secțiune multi-pagină pentru site-urile uKit

Adăugat de: Felicia , 8:05 AM 254

Bună tuturor. În sfârșit este aici! Astăzi ne face plăcere să vă prezentăm prima din seria actualizărilor de primăvară/vară — mult așteptata opțiune pentru a adăuga o secțiune multi-pagină.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Pregătiri pentru aniversarea uKit și oferte speciale!

Adăugat de: Felicia , 10:10 AM 286

Dacă ați urmărit noutățile companiei în ultimii ani, cu siguranță stiți deja că abia așteptăm prima zi de primăvară — pe 1 martie ne sărbătorim aniversarea! :)

Creștem și, o dată cu noi, cresc și bonusurile oferite. Așadar, este timpul pentru tradiționala ofertă specială care aduce până la 12 luni bonus la orice abonament uKit!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Anulăm toamna - o promoție revigorantă pentru site-urile uKit!

Adăugat de: Felicia , 7:16 AM 448

Bineînțeles că nu am descoperit cum să schimbăm complet legile naturii, astfel încăt să înlocuim septembrie cu august. Totuși, ce va fi toamna aceasta - ține doar de noi!

Ne-am propus să păstrăm buna dispoziție în rândul proprietarior de site-uri uKit, astfel ca vara să nu fie, complet, plecată!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Text dinamic

Adăugat de: Felicia , 8:30 AM 423

O nouă actualizare este gata de prezentare! Am adăugat o nouă opțiune care vă va ajuta la lucrul cu texte — și anume, textul dinamic. Această opțiune vă permite afișarea textului dinamic — conținutul unei pagini web de modifică (antet, text etc) în funcție de campania de marketing sau rezultatele căutării. Pentru moment, textul dinamic este disponibil pentru widget-ul Text. Opțiunea este disponibilă în cadrul abonamentelor de Bază, eCommerce și Pro.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
1 2 3 4 »