uKit.com

Am împlinit 3 ani și venim cu daruri!

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 4:05 PM 974

Prima zi de primăvară reprezintă, pentru echipa noastră, mai mult decât schimbarea anotimpului. Cu exact 3 ani în urmă, constructorul nostru de website-uri a luat ființă! La mulți ani uKit!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Viteză de încărcare mai mare & noi valute pentru magazinul online

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 8:14 AM 961

Și iată că am revenit cu o nouă actualizare. De data aceasta ne bucurăm să anunțăm îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului, atât pentru dispozitivele mobile cât și PC-uri. Ca parte a acestei actualizări, am redus în mod semnificativ codul CSS și JS, am optimizat suplimentar imaginile din widget-urile Galerie, Produs și Recenzii, precum și imaginile de fundal din secțiuni și grafica standard din widget-uri. Citiți în continuare pentru a afla detaliile.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Optimizare grafică & un nou efect Parallax

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:45 AM 902

Imaginile extraordinare ajută la crearea unui website de succes. Acestea vă ajută site-ul să aibă o poziție mai bună în rezultatele motoarelor de căutare, atrag noi clienți și mențin activ interesul lor. Din acest motiv, ne face plăcere să vă prezentăm această actualizare importantă. Acum, grafica de pe website-urile uKit este optimizată suplimentar, ceea ce îmbunătățește performanța site-ului și timpul de încărcare al paginii. În plus, am adăugat și un nou efect parallax!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

uKit Alt 2.0: Convertiți-vă pagina de FB într-un website

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 7:29 AM 1002

Cu un an în urmă, vă prezentam prima versiune a convertorului care vă permite să creați, în baza unei pagini de Facebook, un website complet funcțional și adaptiv. Având în vedere că existau foarte puține produse similare pe piața web la acel moment (la fel ca și acum, de altfel), această opțiune a stârnit interesul multor utilizatori — uKit Alt a fost utilizat de peste 30mii de ori, din momentul lansării. Astăzi, ne face plăcere să vă prezentăm noua versiune a acestui convertor — actualizată și îmbunătățită.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi widget-uri în uKit: “Etape” și “Cronologie”

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 1:46 PM 1063

Întotdeauna este o adevărată plăcere să vă anunțăm noile actualizări, dar astăzi suntem extrem de încântați deoarece avem de prezentat DOUĂ noi widget-uri!

Acestea vor fi de ajutor tuturor utilizatorilor: chiar dacă doriți să creați website-uri cu o singură pagină, doriți să publicați pagina programului unui eveniment sau doar căutați o metodă pentru aranjarea unei liste pe o pagină într-un mod plăcut — noile noastre widget-uri vor fi soluția potrivită.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi opțiuni ferestre tip pop-up

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 10:10 AM 1132

Începem această săptămână cu o noutate în cadrul Constructorului. De această dată am mărit opțiunile pentru administrarea ferestrelor tip pop-up și am transferat setările acestora în panoul cu widget-uri din partea stângă.

Acum puteți stabili ca o fereastră tip pop-up să se deschidă după o anumită perioadă de timp, să apară când utilizatorul rulează pagina sau e pe punctul de a părăsi website-ul. Multe alte opțiuni vor apărea în curând!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Conectarea AmoCRM la website-ul uKit

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 2:55 PM 1147

Mulți dintre voi ne-ați solicitat în ultima vreme integrarea unei soluții pentru a ține evidența clienților și a comenzilor (adică un sistem pentru administrarea relațiilor cu clienții - CRM) prin care să gestionați în mod eficient lead-urilor primite.

Voi ați cerut - noi am pus în practică, așadar vă prezentăm astăzi noul widget AmoCRM!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Am lansat noul widget “Butoane distribuire”!

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 1:28 PM 1032

Vara este sezonul cel mai așteptat din an - aduce soare, căldură, vacanțe… Dar, echipa noastră continuă dezvoltarea platformei în același ritm, așadar, pentru noi, sezonul estival vine doar cu actualizări cât mai utile și interesante.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Primele actualizări ale verii

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 12:10 PM 1040

În sfârșit a venit vara și a adus cu ea prima actualizare din acest sezon!

Vă prezentăm varianta actualizată a widgetului Video, un nou titlu de sistem tip "reply-to" pentru formularele de contact și setări ușor de utilizat pentru magazinul online.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Plata prin Wallet One pentru magazinele uKit

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 1:20 PM 1139

Ne face plăcere să vă aducem o nouă veste bună: începând de acum, proprietarii de magazine online create prin intermediul uKit pot conecta o nouă metodă de plată — Wallet One Checkout.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »