uKit.com

Pregătiți-vă website-ul uKit pentru GDPR

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 6:00 PM 1286

A sosit termenul pentru Regulamentul general pentru protecția datelor personale. Iată ce înseamnă, ce efecte are asupra afacerii dvs. și cum vă puteți pregăti website-ul uKit. Citiți în continuare pentru detalii!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Acces temporar pentru administrarea site-ului uKit

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 8:05 AM 1255

În sfârșit este aici! Astăzi ne face o deosebită plăcere de a vă prezenta o opțiune mult dorită — posibilitatea de a oferi acces temporar limitat pentru administrarea website-ului uKit.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Design-uri noi! Florărie, patiserie, adăpost pentru animale & altele!

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 8:25 AM 1103

Partea cea mai bună a șabloanelor uKit este faptul că sunt multi-funcționale. În doar câteva minute, orice șablon poate fi transformat complet prin adăugarea de imagini personalizate sau a propriilor texte. Totuși, biblioteca noastră de șabloane predefinite crește constant — adăugăm noi variante pentru categoriile existente, dar venim și cu opțiuni pentru alte tipuri de afaceri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Tab-ul ‘Site-urile mele’ în uKit

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 11:29 AM 1199

Cu această actualizare, facem primul pas către o administrare mai ușoară a mai multor proiecte, în cadrul unui singur cont. Panoul Administrativ uKit are acum tab-ul Site-urile mele care vă permite să sortați site-urile în modul preferat: după nume, data creării, abonament și alți parametri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Am împlinit 3 ani și venim cu daruri!

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 4:05 PM 1339

Prima zi de primăvară reprezintă, pentru echipa noastră, mai mult decât schimbarea anotimpului. Cu exact 3 ani în urmă, constructorul nostru de website-uri a luat ființă! La mulți ani uKit!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Viteză de încărcare mai mare & noi valute pentru magazinul online

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 8:14 AM 1367

Și iată că am revenit cu o nouă actualizare. De data aceasta ne bucurăm să anunțăm îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului, atât pentru dispozitivele mobile cât și PC-uri. Ca parte a acestei actualizări, am redus în mod semnificativ codul CSS și JS, am optimizat suplimentar imaginile din widget-urile Galerie, Produs și Recenzii, precum și imaginile de fundal din secțiuni și grafica standard din widget-uri. Citiți în continuare pentru a afla detaliile.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Optimizare grafică & un nou efect Parallax

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:45 AM 1291

Imaginile extraordinare ajută la crearea unui website de succes. Acestea vă ajută site-ul să aibă o poziție mai bună în rezultatele motoarelor de căutare, atrag noi clienți și mențin activ interesul lor. Din acest motiv, ne face plăcere să vă prezentăm această actualizare importantă. Acum, grafica de pe website-urile uKit este optimizată suplimentar, ceea ce îmbunătățește performanța site-ului și timpul de încărcare al paginii. În plus, am adăugat și un nou efect parallax!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

uKit Alt 2.0: Convertiți-vă pagina de FB într-un website

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 7:29 AM 1356

Cu un an în urmă, vă prezentam prima versiune a convertorului care vă permite să creați, în baza unei pagini de Facebook, un website complet funcțional și adaptiv. Având în vedere că existau foarte puține produse similare pe piața web la acel moment (la fel ca și acum, de altfel), această opțiune a stârnit interesul multor utilizatori — uKit Alt a fost utilizat de peste 30mii de ori, din momentul lansării. Astăzi, ne face plăcere să vă prezentăm noua versiune a acestui convertor — actualizată și îmbunătățită.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi widget-uri în uKit: “Etape” și “Cronologie”

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 1:46 PM 1411

Întotdeauna este o adevărată plăcere să vă anunțăm noile actualizări, dar astăzi suntem extrem de încântați deoarece avem de prezentat DOUĂ noi widget-uri!

Acestea vor fi de ajutor tuturor utilizatorilor: chiar dacă doriți să creați website-uri cu o singură pagină, doriți să publicați pagina programului unui eveniment sau doar căutați o metodă pentru aranjarea unei liste pe o pagină într-un mod plăcut — noile noastre widget-uri vor fi soluția potrivită.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi opțiuni ferestre tip pop-up

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 10:10 AM 1459

Începem această săptămână cu o noutate în cadrul Constructorului. De această dată am mărit opțiunile pentru administrarea ferestrelor tip pop-up și am transferat setările acestora în panoul cu widget-uri din partea stângă.

Acum puteți stabili ca o fereastră tip pop-up să se deschidă după o anumită perioadă de timp, să apară când utilizatorul rulează pagina sau e pe punctul de a părăsi website-ul. Multe alte opțiuni vor apărea în curând!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »