uKit.com

Beneficiile integrării site-ului dvs & CRM

Adăugat de: Felicia | Categorie: , 7:37 AM 393

Unele persoane tin să creadă că automatizarea proceselor de rutină este doar pentru marile companii. Astăzi, vrem să spulberăm acest mit! :) Dacă munca dvs. are legătură cu atragerea clienților online (și, din moment ce citiți această postare, cel mai probabil e cazul), activarea unul CRM pentru website-ul dvs. poate crește eficiența site-ului.

Colectați lead-uri pentru toate paginile site-ului uKit prin intermediul formularelor de feedback, ferestrelor pop-up și a widget-ului "Produs", apoi le procesați sub o singură umbrelă în CRM. Fiecare lead va fi luat în considerare!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Crearea Codurilor promo în magazinele online uKit

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 10:14 AM 387

Mulți dintre voi, cu siguranță, ați observat deja ceva nou, foarte interesant, în cadrul modulului "Magazin". Astăzi, vă prezentăm oficial, noua opțiune pentru crearea de coduri promoționale!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Actualizare magazin online: Catalog produse &Pagini de produs

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 8:14 AM 330

Bună tuturor! Astăzi avem plăcerea de a anunța încă o actualizare mult așteptată și extrem de utilă în cadrul magazinului online uKit.

Acum, fiecare produs nou pe care-l adăugați în cadrul magazinului online uKit intră automat în cadrul catalogului de produse și, dacă dați click pe widgetul "Produs", nu doar că puteți deschide o fereastră tip pop up, ci și configura tranziția către o pagină separată a produsului.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noul widget Galerie

Adăugat de: Felicia | Categorie: , 8:42 AM 421

Bine v-am regăsit! Astăzi am revenit cu vești bune pentru voi — tocmai am lansat noul widget Galerie.

Avantajele principale pe care acesta le oferă sunt opțiunile de SEO (atributele ALT și TITLE) pentru toate tipurile de Galerie, sortarea ușoară a imaginilor din cadrul widget-ului și multe opțiuni pentru modificarea aspectului Galeriei. În plus, acum se încarcă mult mai repede! :)

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Link-uri tip ancoră pentru secțiuni și widget-uri!

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:25 AM 394

În timp ce știrile ne inundă cu ultimele evenimente, am pregătit vești bune pentru voi — noi link-uri tip ancoră!

Acum, puteți adăuga link-uri care să conducă spre un anumit loc din cadrul proiectului dvs.: un buton, un anumit widget sau chiar o întreagă secțiune din cadrul paginii.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Împlinim 5 ani — tarife speciale la abonamente!

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 9:36 AM 459

Vine primăvara, iar prima zi din martie, pentru echipa noastră, reprezintă mai mult decât schimbarea anotimpului — este aniversarea noastră!

Pentru a sărbători această ocazie specială, am pregătit numeroase cadouri și bonusuri!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Formular de contact orizontal pentru site-urile uKit

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 1:18 PM 440
Bine v-am regăsit! Astăzi venim cu detalii despre cea mai nouă actualizare din cadrul constructorului de website-uri uKit - cu siguranță, aceasta va fi pe placul dvs.!
Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Editor text nou & Setări font pentru dispozitive mobile

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:44 AM 494

În sfârșit este vineri! Și, pentru că este cea mai specială zi din săptămână, ne face plăcere să vă mai aducem câteva vești bune: am adăugat o opțiune, des solicitată, care vă permite să configurați dimensiunea fontului și spațierea pentru fiecare tip de dispozitiv — calculator, tabletă și telefon mobil.

În plus, așa cum probabil ați observat deja, am restructurat modul de lucru în editorul de text. Citiți în continuare pentru a afla detaliile!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Efect Parallax Let-It-Snow pentru website

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 8:38 AM 464

Bună tuturor! Vacanța de iarnă este aproape, așadar echipa uKit a pregătit un mic cadou pre-sărbători pentru voi — un script special pentru a decora website-ul uKit și pentru a împrăștia magia sărbătorilor.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Pixel FB, Google Tag Manager, widget Hartă & Umbre secțiuni

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:21 AM 530

Bine v-am regăsit! Înainte de a vă prezenta cele mai noi actualizări, dorim să vă aducem în atenție că inițiatorul uKit, Evgeny Kurt, care își explică viziunea asupra planurilor viitoare de dezvoltare uKit, proiectelor și serviciilor, instrumentelor de promovare și altele. Puteți vedea interviul său aici, pentru a vă forma propria opinie și a oferi impresiile în comentarii.

Acum, haideți să ne concentrăm pe noile funcții uKit. În primuil rând, acum vă puteți bucura, în sfârșit, de widget-urile Facebook Pixel și Google Tag Manager. Mult așteptatul widget Hartă a revenit în joc! Și, în plus, nu mai aveți nevoie de cheia API pentru a conecta o hartă la website. De asemenea, am adăugat și un efect nou pentru secțiuni — acum, puteți să-l configurați, evidenția o anumită secțiunie și să-i oferiți o anumită strălucire.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 ... 9 10 »