Setări optimizare imagine

Viteza de încărcare a paginii este extrem de importantă, de aceea oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a-și mări viteza prin optimizarea imaginilor. În plus, puteți defini echilibrul dintre calitatea imaginilor și înălțimea lor.

Cronometrul repornește de fiecare dată când pagina este reîncărcată

În setările widget-ului Cronometru, există o nouă opțiune care vă permite alegerea tipului de cronometru care repornește de fiecare dată când pagina este reîncărcată. Înseamnă că, de fiecare dată vizitatorii accesează site-ul, aceștia vor vedea cum numărătoarea inversă pornește de la ora și minutul pe care l-ați stabilit.

Widget-ul Comentarii — acum disponibil pe toate paginile site-ului

Dacă în trecut, comentariile erau disponibile pentru postările de pe blog, acum acestea pot fi activate, cu ușurință, pe toate paginile site-ului. Pentru a găsi widget-ul corespunzător, căutați sub tabul Social.

Interzice indexarea site-ului

În setările site-ului, acum puteți găsi o nouă secțiune unde este posibil să ascundeți întregul site de la indexarea de către motoarele de căutare. Această opțiune poate fi utilă dacă abia ați început să adăugați conținut site-ului și nu doriți să riscați ca acesta să fie afișat gol în cadrul rezultatelor căutării.

Valute noi pentru Magazinul online

Ați cerut — noi am ascultat! În baza solicitărilor dvs., am adăugat noi valute în cadrul setărilor Magazinului Online:

  Lira libaneză (LBP),
  Baht tailandez (THB),
  Dinar Kuweiti (KWD),
  Dinar irakian (IQD),
  Omani rial (OMR),
  Kyrgyzstani som (KGS),
  Manat azer (AZN),
  Leu moldovenesc (MDL),
  Dinar serbian (RSD).

Comentariul dvs
avatar