Noul widget Table

În plus față de funcția existentă pentru crearea tabelelor clasice, am adăugat un nou widget mai complex care vă permite să personalizați aspectul tabelului, copia și uni celule.

Lucrul cu tabelele PRO este similar cu cel de creare a foilor de lucru Excel sau Google — selectați celulele necesare și dați click dreapta pe zona pe care doriți să o configurați sau să uniți celulele într-una singură.

Există numeroase opțiuni pentru personalizarea aspectului unui tabel:

  unirea/despărțirea de celule
  selectarea unei culori personalizate pentru orice element din tabel
  afișarea/ascunderea antetul
  afișarea/ascunderea marginile
  ajustarea dimensiunea câmpurilor și spațierea
  modificarea stilul conținutului unei celule

În viitorul apropiat, tabelele PRO vor permite și adăugarea de elemente interactive, precum butoane, pictograme etc, în cadrul celulelor.

Stabilire previzualizare pagină

Probabil deja ați observat noua opțiune care vă permite să stabiliți o previzualizare pentru pagină, la distribuirea acesteia pe messenger sau pe media socială. Pentru cei care nu au văzut-o încă, vă invităm să o testați:

Dacă miniatura link-ului obișnuia să fie selectată automat în funcție de dimensiunea sa și locația link-ului pe pagină, acum acest lucru nu se mai realizează aleatoriu - puteți stabili chiar dvs. modul în care link-urile paginilor vor arăta.

Mai multă viteză & stabilitate

Ultima, dar nu cea din urmă, știre importantă pentru astăzi: am lucrat mult la optimizarea codului constructorului (și clar continuăm să îl îmbunătățim). Ca rezultat, elementele constructorului au un timp de răspuns mult mai scurt, astfel încăt lucrul cu uKit să fie din ce în ce mai rapid și mai confortabil.

Orice comentarii sau sugestii de îmbunătățire a platformei aveți, le așteptăm cu drag printr-un mail sau comentariu la acest articol. În curând vom reveni cu alte vești bune!


Comentariul dvs
avatar