Noul Editor de text

Diferența principală dintre varianta veche și cea nouă a editorului este flexibilitatea setărilor pentru text, din cadrul widgetului Text. Asta înseamnă că acum puteți selecta un singur cuvant, sau chiar și doar o literă, și să stabiliți parametri individuali pentru acesta, precum dimensiune sau culoare.

În plus, acum puteți configura dimensiunea fontului indiferent de tipul de text ales, în timp ce în trecut dimensiunea era definită în funcție de tipul textului — Titlu 1-4, Paragraf, etc.

Pe lângă alegerea culorii textului, puteți stabili și o culoare de fundal, în caz că e necesar să atrageți atenția spre anumite fraze sau titluri:

Cum puteți configura fontul pentru fiecare dispozitiv

Accesați modul Editor și deschideți tabul Versiune site adaptivă.

Alegeți tipul de dispozitiv dorit, de exemplu mobil, selectați dimensiunea fontului și spațierea pentru widgetul Titlu. Pentru aceasta, click pe zona cu widgetul Text:

Fonturile pentru afișarea pe mobil se pot stabili în mod similar:

NOTĂ: Cu ajutorul acestei setări de text, dimensiunea textului se aplică proporțional întregului widget, nu doar anumitor cuvinte sau elemente selectate cu ajutorul cursorului.

Salvați modificările prin republicarea site-ului. Modificările realizate nu vor afecta versiunea principală (desktop) a proiectului.

Ați găsit aceste actualizări utile? Ca de fiecare dată, vă așteptăm feedback-ul în comentariile de mai jos!


Comentariul dvs
avatar