Cum configurez un pixel pe website-ul uKit

Dacă dețineți unul dintre abonamentele de Bază, eCommerce sau Pro, puteți adăuga un Pixel Facebook pe website fără a mai utiliza widget-ul HTML. E suficient să dați click pe widget-ul Facebook Pixel din Panoul Administrativ uKit.

Copiați ID-ul pixelului din fereastra cu opțiunile de instalare a codului pixelului și introduceți-l în câmpul existent în Panoul Administrativ uKit.

Cum adaug Google Tag Manager pe website

Din moment ce utilizarea incorectă a acestei opțiuni poate cauza prejudicii serioase website-ului, widget-ul Google Tag Manager este disponibil doar deținătorilor de abonamente Pro.

Hărți Google fără cheia API

Probabil vă amintiți că funcția Hărți Google a fost dezactivată temporar din cauza unor modificări în politica Google de utilizare a Maps API. Apoi, această opțiune a fost adusă înapoi în uKit, dar pentru a adăuga o hartă pe website, era necesară obținerea cheii API și specificarea ei în setările widget-ului Hărți.

Acum, sunt necesare doar câteva click-uri pentru a adăuga o hartă pe site-ul dvs.!

Rețineți că, în continuare, puteți conecta o hartă cu ajutorul cheii API, iar opțiunile suplimentare sunt disponibile pentru astfel de cazuri.

Umbre secțiune

Umbra este o opțiune de formatare extraordinară care se potrivește atât pentru pagini de prezentare, cât și pentru website-uri cu pagini multiple. Pentru a activa și configura această opțiune, accesați setările secțiunii și dați click pe pictograma "picătură".

Puteți adăuga umbre pe interior și exterior, selecta culoarea și stabili procentul de transparență.

Vă așteptăm comentariile și feedback-urile dvs. cu privire la noile opțiuni.


Comentariul dvs
avatar