Pentru a fi mai ușor să accesați această nouă opțiune, am adăugat o pictogramă în pagina de start a Constructorului:

După ce dați click pe pictogramă, veți putea alege din mai multe opțiuni de editare — configurarea versiunii pentru desktop, tabletă sau mobil:


Opțiuni de editare

Dacă veți considera că unele secțiuni sunt trecute cu vederea atunci când site-ul este accesat de pe telefon sau tabletă sau invers, când este accesat direct de pe calculator, acestea pot fi ascunse pentru o anumită versiune a site-ului:

Puteți ascunde nu doar secțiuni, ci și partea superioară și cea inferioară a website-ului:

Fundalul secțiunii poate fi, de asemenea, stabilit pentru a se adapta în funcție de tipul dispozitivului de pe care este accesat site-ul:


Nu în ultimul rând, acum aveți posibilitatea de a configura poziția widget-urilor astfel încât să fie afișate pe 2 coloane, în versiunea pentru tabletă:Fundal desktop preluat

O particularitate importantă a acestei actualizări este că design-ul versiunii mobile este sincronizat cu cel al versiunii principale (desktop). Rețineți: Setările fundalului secțiunii pentru desktop sunt sincronizate cu versiunea mobilă până în momentul în care veți face modificări la cea din urmă. Imediat ce activați setări specifice doar pentru versiunea mobilă, aceasta devine independentă și nu se mai realizează sincronizarea cu fundalul secțiunilor din varianta desktop.

Această logică nu se aplică modificărilor pe care doriți să le realizați în conținutul widget-urilor. Acesta se va sincroniza cu toate versiunile de fiecare dată când publicați site-ul.

Aveți întrebări sau sugestii?

Scrieți-ne pentru orice comentarii aveți cu privire la opțiunile pe care doriți să le vedeți adăugate în ceea ce privește setările aspectului pe mobil!


Comentariul dvs
avatar