Ce s-a schimbat pentru utilizatorii noi

Veți găsi secțiunea drepturi de autor în partea inferioară a website-urilor create:

În timpul perioadei de probă, puteți alege design-ul preferat pentru drepturile de autor: culoare deschisă sau închisă. Abonamentul Minim permite, de asemenea, alegerea design-ului, dar nu-l puteți elimina complet. Pentru aceasta, veți avea nevoie de abonamentul de Bază, eCommerce sau Pro.

Trecând de la abonamentul Minim la cel de Bază, eCommerce sau Pro, veți putea elimina secțiunea drepturilor de autor prin selectarea opțiunii corespunzătoare din Panoul Administrativ (secțiunea Setări).

Ce s-a schimbat pentru clienții vechi

Noile modificări nu vor afecta website-urile pe care există activ un abonament de Bază, eCommerce sau Pro. În cazul acestora, partea inferioară a site-ului va rămâne neschimbată.

Totuși, o secțiune închisă cu drepturi de autor va apărea pe website-urile cu abonamentul Minim. Puteți modifica, cu ușurință, designul cu cel deschis în cadrul secțiunii Setări sau să dezactivați complet drepturile de autor.

Notă: Această opțiune este disponibilă pentru website-urile pe care s-a achiziționat un abonament până la data de 2 iulie 2019.


Comentariul dvs
avatar