Unde este această opțiune?

Autentificați-vă în contul dvs. și dați click pe butonul Setări din Panoul Administrativ. Aici veți vedea noul tab: Acces dezvoltator:



De ce este necesară și cât e de sigură?

Credem că răspunsul la prima întrebare este destul de evident. Dacă utilizați serviciile unui freelancer care vă actualizează site-ul sau doriți să oferiți acces la acesta asistentului dvs. dar nu vreți să-i oferiți acces la întregul cont, atunci această opțiune este exact ce aveți nevoie.

Cu acces temporar, se poate:

    Modifica design-ul site-ului, adăuga sau șterge widget-uri sau pagini
    Vizualiza statisticile website-ului prin Google Analytics
    Configura setările SEO ale website-ului

Prin opțiunea de acces temporar, cel care primește acces nu poate:

    Administra plățile, vizualiza istoricul acestora
    Șterge un website sau oferi acces temporar la o parte terță

Atunci când oferiți acces temporar la un website, sistemul creează automat o copie de rezervă care nu poate fi ștearsă. În cazul în care ceva este în neregulă, proprietarul website-ului va putea reveni oricând la versiunea anterioară a proiectului.


Perioada maximă pentru care puteți oferi acces temporar este de 999 zile. Ce este important de știut e că puteți anula oricând doriți accesul oferit.

Iată cum, cel care primește acces temporar, va vedea website-ul unui alt utilizator:


Dacă vi s-a oferit acces temporar pentru administrarea unui website, accesați tab-ul Site-urile mele care a fost adăugat de curând în Panoul Administrativ uKit (am prezentat această actualizare aici) și selectați proiectul necesar din listă.

Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți propuneri de îmbunătățire a acestei opțiuni, nu ezitați să ne lăsați un mesaj mai jos!


Comentariul dvs
avatar